Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Kika Workout door Bewust Fit en Gezond

zondag 18 augustus 11:00 uur

ELST - De Kika Carwash actie van vrijdag 28 juni was een groot succes, maar in aanloop naar de Vestingloop in Hellevoetsluis (die in het teken staat van Kika Kinderen Kankervrij) staat er nog een goededoelenactie van Tesse Danen op het programma.

Op zondag 18 augustus wordt er een outdoortraining georganiseerd voor de jeugd in samenwerking met 'Bewust Fit en Gezond'. Deze organisatie geeft outdoor- en runningtrainingen. De nadruk van de workout ligt dit keer op de jeugd (vanwege Kika) en het zal een pittige training worden met battle ropes, kettlebells, burpees, planken et cetera.

De training begint om 11.00 uur en zal een uur duren. Deelnemen kost minimaal vijf euro (meer mag altijd voor het goede doel). Alle opbrengsten van deze workout gaan naar Kika.

Locatie is de Platinaweg in Elst (achter de Rabobank op industrieterrein de Aam). Dit is ook de vaste trainingslocatie van Bewust Fit en Gezond op de dinsdag- en donderdagavond en zondagmorgen.

Aanmelden kan via bewustfitengezond@gmail.com. (op de dag aanmelden mag ook, maar om een inschatting te maken hoeveel deelnemers verwacht worden, verdient vooraf aanmelden de voorkeur.


deel deze activiteit