Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Zomerbridge op vijf donderdagen

donderdag 15 augustus 19:30 uur

VALBURG - Op alle vijf donderdagen in augustus is er Zomerbridge bij de Bridgeclub Valburg. Iedereen die het bridgespel beheerst kan mee komen spelen in het Wapen van Valburg (als u weet wat de Stayman en Jacoby conventies zijn, kunt u al meespelen en u hoeft geen inwoner van Valburg te zijn).

We starten stipt om 19:30 uur met 6 ronden bridge. De avond is dan zo rond 22:30 uur ten einde. U kunt elke donderdagavond in augustus mee komen spelen. Elke avond zal er een prijs te verdienen zijn.

Mocht u interesse hebben en mee willen doen, dan kunt u zich het beste vooraf aanmelden via e-mail op bcvalburg@gmail.com of via onze wedstrijdleider Ad Brouwer (telefoon: 06-23455216). Geef uw niveau daarbij even door. Bij voor-aanmelding via email dient u om 19:15 uur aanwezig te zijn. U kunt ook zonder voor-aanmelding op de betreffende donderdagavond terecht, maar dan dient u zich om 19:00 uur ter plekke te hebben geregistreerd. De zaal is vanaf 18:30 uur open.

Als u mee wilt spelen, dan betaalt u voor de bridgeavond 2,50 euro per persoon wanneer u lid bent van de NBB. Wanneer u géén lid bent, betaalt u drie euro. Neemt u wel uw NBB lidmaatschapsnummer mee, anders kunnen we u niet goed registreren en kunnen we u de korting niet geven.

Zomerbridge is een leuke manier om u te bekwamen in het bridgen en om onze bridgeclub eens van binnenuit te leren kennen. We hebben een gezellige club met leden vanuit de hele regio rondom Valburg. Kom eens meespelen met ons.


deel deze activiteit