Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Dierengeluiden Heb jij al een plaatsje?

zondag 4 augustus 12:00 uur

HETEREN - Ja, heb je al een plaatsje gereserveerd op onze rommelmarkt, die op 4 augustus van 12.00 tot 16.00 uur gehouden wordt op het terrein van Landgoed Overbetuwe aan de Uilenburgsestraat 3 in Heteren?

Nee, maar wil je wel wat spullen verkopen? Meld je dan aan bij onze marktmeester Peter IJkhout op telefoonnummer 06 22437794 of op het nummer van de kinderboerderij 026 4720707, want deze rommelmarkt wordt georganiseerd door de vrijwilligers van de kinderboerderij. Ook de opbrengst komt ten goede aan de kinderboerderij. De kinderboerderij is een stichting zonder winstoogmerk, dus alle kosten proberen we te dekken uit de opbrengsten van initiatieven zoals deze rommelmarkt. Giften zijn natuurlijk ook altijd welkom op rekeningnummer NL 75 RABO 0315 1559 73 of in de donatiepot.

Wil je je niet aanmelden voor een plaatsje, maar lijkt het je leuk om eens te komen kijken wat er zoal verkocht wordt. Kom dan zondag 4 augustus kijken op deze super gezellige rommelmarkt waar je ook kunt genieten van een heerlijk hapje en drankje. Ben je uitgekeken op de rommelmarkt loop dan eens het terrein over om de rust en de natuur op je te laten inwerken. Óf om op zoek te gaan naar de pauwen met jongen die over het hele terrein lopen en zicht dan natuurlijk verschuilen in de vele struiken die er zijn.


deel deze activiteit