Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (46)
    Evenement

Speelweek Driel

donderdag 11 juli 15:00 uur

Foto: Ronnie Koster

DRIEL - De organisatie van de Speelweek is volop in voorbereiding. Een groep van ervaren medewerkers is in touw om ook de 44e Speelweek tot een succes te maken.

Op zondag 11 augustus om 15.00 uur is de opening die ook dit jaar verricht zal worden door het burgemeesterspaar. De week zit weer vol met jaarlijks terugkerende activiteiten zoals: koken en bakken, figuurzagen, huttenbouwen, verf- en knutselhoek, sport & spel, vissen, dammen, houtbranden, vossenjacht en het altijd natte spektakel spuitbal.

Ook dit jaar zal er zowel een jeugd, jongeren als volwassenen zeskamp worden georganiseerd. Voor de muzikale jeugd bestaat de mogelijkheid om hun talenten te tonen op ons podium op de vrijdagavond. Aansluitend zal het pleinfeest plaats vinden.

Een overzicht van alle activiteiten staat op www.speelweekdriel.nl. Voorverkoop van weekkaarten start op zondag 11 augustus van 15.00 tot 17.30 uur, kosten 12.50 euro. Vanaf maandagmorgen zijn er dagstempels te verkrijgen voor drie euro, ook dan is er nog de gelegenheid voor het verkrijgen van weekkaarten.

Financiële ondersteuning is welkom. "Vraag hiervoor naar ons sponsorplan of doneer kleingeld wat je kunt missen in een van de bussen die gedurende de week bij de uitgang staan. Wil je op de hoogte blijven? Je vindt ons op diverse sociale kanalen."

De vrijwilligers van de 44e Speelweek Driel gaan nog even hard aan het werk om er weer een fantastische week van te maken.


deel deze activiteit