Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Grote rommelmarkt op Ingense plein

zaterdag 15 juni 9:30 uur

INGEN - De jaarlijkse rommelmarkt voor de Ingense Kerk wordt gehouden op zaterdag 15 juni van 9.30 tot 15.00 uur.

Een grote groep enthousiaste vrijwilligers is er weken van te voren al druk mee. Er zijn nog steeds loten te koop, daarmee zijn tijdens de rommelmarkt mooie prijzen te verdienen. Ook dit jaar is er weer om 10.30 uur het verkoop bij opbod. Met een aantal unieke spullen zoals spiegels, tin, zinken spullen, oude ambachtelijke materialen, antiek en curiosa. Hierna volgt het rad met allerlei prijzen.

"Bent u op zoek naar aanvullingen op het meubilair of het servies, misschien iets voor buiten of decoraties voor binnen en niet te vergeten gebruikte boeken, elpees en beeldmateriaal op de grote boekenkraam (liefst vijf kramen) of puzzels, spellen en speelgoed, kom dan zaterdag 15 juni naar het Ingense dorpsplein."

Alleen de sfeer is al de moeite waard om het plein over te lopen. Voor een hapje en drankje zijn ook alle ingrediënten aanwezig. Even een spelletje voor jong en oud en daarnaast een springkussen voor de kinderen. "Bent u er op tijd bij dan is er nog vers fruit of zijn er eigengemaakte decoraties voor in de tuin of in huis." Rond 15.00 uur vinden de trekkingen van alle verlotingen plaats.


deel deze activiteit