Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (16)
    Evenement

Alzheimer Café Overbetuwe over kunstzinnige therapie bij dementie

woensdag 15 mei 19:00 uur

ELST - Woensdag 15 mei vindt een bijeenkomst plaats van het Alzheimer Café Overbetuwe, de ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun mantelzorgers, familie, professionals en andere belangstellenden. Kortom, voor iedereen die in het dagelijks leven te maken heeft met dementie.

Kunstzinnige therapie streeft naar een gezond evenwicht tussen hoofd, hart en handen en kan bijdragen aan meer zelfvertrouwen. Naast ontspanning en plezier, opent het ook de ogen voor de wereld om je heen en het contact met anderen. Lieke Camerik is werkzaam als kunstzinnig therapeut en vertelt deze avond over de toegevoegde waarde bij dementie.

De bijeenkomsten van het Alzheimer Café vinden plaats in ‘Zalencentrum Onder de Toren’, Sint Maartenstraat 34 in Elst. U bent van harte welkom vanaf 18.30 uur. Het programma duurt van 19.00 tot 20.30 uur en om 21.00 uur sluiten de deuren. De toegang is gratis, evenals de koffie en de thee. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie: Inge van Dijk, coördinator Alzheimer Café Overbetuwe, via 06 53118823 of i.vandijk@alzheimervrijwilligers.nl.


deel deze activiteit