Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (25)
    Evenement

Paasworkshop bij Groei & Bloei

maandag 15 april 19:45 uur

OOSTERHOUT - Lentekriebels, ze zijn er weer! De lentebollen staan al in bloei en lammetjes dartelen in de wei. Ook ons interieur kan een opkikkertje gebruiken en we gaan binnen de lentesfeer creëren met een eigen gemaakt paasstuk.

Kom op maandag 15 april om 19.45 uur naar de workshop in het Oosterhoutse bos in Nijmegen-Noord. Onder leiding van Tine Maters van Groei & Bloei maken we deze avond een voorjaars­arrangement op schaal met onder andere takken, gerbera’s, tulpen, rozen, waxflowers, kleine lentebolletjes, mos, eitjes en andere materialen. De kosten bedragen 15 euro voor leden van Groei & Bloei en voor niet-leden 20 euro. Tijdens de workshop wordt men getrakteerd op koffie/thee met iets lekkers en wordt afgesloten af met een drankje en hapje.

Opgave via genb.lingewaard.overbetuwe@gmail.com onder vermelding van uw naam, telefoonnummer, mailadres en lidmaatschapsnummer, na opgave graag het bedrag overmaken op rekeningnummer NL24RABO 0152702067 onder vermelding van bovenstaande gegevens.

De boerderij aan de Waaldijk 50 in Nijmegen-Noord (voorheen Oosterhout) is bereikbaar via de Oude Groenestraat en schuin tegenover Residence Van Tergouw de Van Boetzelaerstraat in. Aan het einde van het pad met links de gracht en rechts het bos, gaat u rechtsaf. Bij de tweede poort parkeren op het erf. Bij gebruik van uw navigatiesysteem intoetsen: Van Boetzelaerstraat 10 Nijmegen en dan doorrijden tot einde van het pad. Om 20.00 uur sluit de slagboom, dus voor 20.00 uur aanwezig zijn.


deel deze activiteit