Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (25)
    Evenement

Wandelen met Forte Fit in en om Valburg

dinsdag 16 april 13:00 uur

Foto: Jan Zwier

ELST - Op dinsdag 16 april verzorgt Fort Fit een wandeling in en om Valburg. En wie kan ons beter wijzen op de pareltjes in deze prachtige omgeving dan gids Feike Vlas? Feike is bestuurslid van de Historische Vereniging Marithaime.

"Feike heeft ons al vaker op onze wandeltochten begeleid. En iedere keer weer wist hij ons toch weer te verbazen door ons te wijzen op prachtige dingen die je zelf over het hoofd ziet. Maar niet alleen dat; Feike kan ook mooie verhalen en anekdotes vertellen over de flora en fauna, die we onderweg aantreffen."

De start is om 13.00 uur bij cultureel centrum De Wieken aan de Prinses Irenestraat 49 in Elst. De tocht gaat via een mooie route naar Valburg en directe omgeving. De loopafstand is tussen de 10 en 12 kilometer. Er is een rustpauze in café De Viersprong. Vandaar met de bus (lijn 35) terug naar Elst. Om ongeveer 16.30 uur zijn we dan weer bij ons startpunt cultureel centrum De Wieken.

Iedereen kan zich voor deze wandeling opgeven bij: Truus Braam (werkgroep Cultuur & Educatie van Forte Fit), Van der Veenstraat 2 in Elst; 0481373407; email: jan.braam@outlook.com.


deel deze activiteit