Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (25)
    Evenement

Seksualiteit en intimiteit bij Alzheimer Café Overbetuwe

woensdag 20 maart 19:00 uur

ELST - Woensdag 20 maart vindt weer een bijeenkomst plaats van het Alzheimer Café Overbetuwe, de ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun mantelzorgers, familie, professionals en andere belangstellenden. Kortom voor iedereen die in het dagelijks leven te maken heeft met dementie.

Intimiteit en seksualiteit zijn behoeften die iedereen kent. Wat is de invloed van een ziekte als dementie op de beleving van intimiteit? Hoe komt dit en hoe ga je om met dergelijke veranderingen op seksueel gebied? Ingrid van Kempen, GZ-psycholoog en seksuoloog, gaat hier deze avond op in en geeft praktische tips en suggesties.

De bijeenkomsten van het Alzheimer Café vinden plaats in zalencentrum Onder de Toren, Sint-Maartenstraat 34 in Elst, geopend vanaf 18.30 uur. Het programma duurt van 19.00 tot 20.30 uur en om 21.00 uur sluiten de deuren. De toegang is gratis, evenals de koffie en de thee. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie: Renate Buitenhuis, coördinator Alzheimer Café Overbetuwe, via 06 11197525 of R.Buitenhuis@alzheimervrijwilligers.nl.


deel deze activiteit