Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (38)
    Evenement

Bij de Vrouwen van Nu in Heteren Cabaretgroep Steen en Been met 'Over de Top'

donderdag 14 maart 19:30 uur

Foto: Lia Goossens

HETEREN - Vrouwen van Nu afdeling Heteren heeft deze maand haar afdelingsavond op een andere locatie en een andere dag.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd op donderdag 14 maart in zorgcentrum Liefkenshoek, Hyacintenstraat 23 in Heteren voor een leuke cabaretavond. De avond begint om 19.30 uur.

Al vele jaren speelt cabaretgroep Steen en Been door het heel Nederland met succesvolle voorstellingen. Nu is het weer tijd voor een nieuwe show. De groep bestaat uit negen dames en een pianist. Alle teksten en liederen zijn door de dames zelfgeschreven. De kleding en het decor zijn eveneens zelf ontworpen en gemaakt. De teksten zijn veelal gebaseerd op actuele thema’s en herkenbare situaties.

"Bent u nieuwsgierig en heeft u zin in een gezellige avond, kom dan naar De Liefkenshoek, Hyacintenstraat 23 in Heteren. Iedereen is welkom, er is plaats genoeg en de toegang is voor niet-leden van Vrouwen van Nu vijf euro. Hiervoor krijgt u koffie/thee, een leuke voorstelling en een drankje na afloop. Het belooft een bijzondere avond te worden." Meer over Vrouwen van Nu en het jaarprogramma staat op www.vrouwenvannu.nl/heteren.


deel deze activiteit