Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (38)
    Evenement

Bingo in De Verbinding

donderdag 21 februari 19:07 uur

ZETTEN - Op donderdagavond 21 februari is er in Ontmoetingscentrum De Verbinding Stationsstraat 1 in Zetten weer een gezellige bingo. Deze bingo begint om 19.00 uur. Vanaf 18.30 uur staan de deuren voor u open.

Op deze bingoavond speelt u 2 keer 3 ronden. Bij elke ronde is er 3 keer kans op een prijs. Op de bingotafel staat een groot aantal prijzen verdeeld in 3 categorieën, waaruit men zelf een keuze kan maken. Categorie 1 is voor de eerste prijs en categorie 2 is voor de tweede prijs en categorie is voor de derde prijs. Deze prijsjes bestaan uit huishoudelijke artikelen, lekkernijen, seizoensgebonden artikelen en leuke hebbedingetjes.

"Heeft u een leuk idee voor bingoprijsjes kunt u dit doorgeven aan de gastheer of gastvrouw. Helaas zijn wij genoodzaakt om de prijs van een bingokaart iets te verhogen. Voor abonnementhouders kost een kaart nu 4,00 en voor niet-abonnementhouders 5,50 euro. Dit is inclusief 1 kopje koffie. Koopt u twee kaarten betaalt u voor de tweede kaart 1,00 euro minder. Heeft u zin in een leuke avond in een prettige sfeer kom dan gezellig naar Ontmoetingscentrum De Verbinding. Het maakt niet uit of u jong, een jonge oudere of een oudere bent.

Voor vragen of info kunt u bellen naar onze gastvrouw / gastheer op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9.30 en 11.30 uur op telefoonnummer 0488 453187. Het ontmoetingscentrum draait volledig op vrijwilligers. Zonder dit team zou De Verbinding niet kunnen voortbestaan.

                                                        


deel deze activiteit