Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (30)
    Evenement

Meedenken over de invulling van het grasveld bij locatie Tertzio in Elst

woensdag 23 januari 20:00 uur

ELST - Aan het terras van locatie Tertzio (Attent Zorg en Behandeling) ligt een grasveld. Op dit moment heeft dit (nog) geen bestemming.

Attent Zorg en Behandeling wil in gesprek komen met de cliënten, hun familie of mantelzorgers en met de bewoners in de buurt over de invulling van het grasveld en zo te inventariseren wat de behoefte is. Het moet een plek worden die uitnodigt om naar buiten te gaan, waar wat gebeurt, zowel voor de cliënten van Tertzio als voor de bewoners van Elst. Er is al wel al een idee over waar de invulling van het grasveld aan moet voldoen: voor jong en oud, samen met de buurt, het moet uitnodigen tot bewegen, groene uitstraling, veilig en onderhoudsvrij.

Deelnemers van ‘Overbetuwe Beweegt’ hebben al bootcamps gehouden op het grasveld, maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden. Een ‘beweegtuin’ zou een optie kunnen zijn. Locatie Tertzio doet mee aan ‘Overbetuwe Doet’. Zo hopen zij een startbedrag bijeen te krijgen voor de financiering van de plannen.

Op woensdag 23 januari 2019 vindt er om 20.00 uur een informatiebijeenkomst plaats in het Grand Café van locatie Tertzio, Bachstraat 29 in Elst. "Als u komt, meldt u zich dan aan bij Lisette Arnts, email l.arnts@attentzorgenbehandeling.nl of bij de receptie van locatie Tertzio, telefoonnummer 088 990 2000. De koffie staat dan klaar."


deel deze activiteit