Afbeelding

Bronnen vinden, een dagje offline

zaterdag 12 januari 2019 10:30

RESSEN - Op zaterdag 12 januari wordt alweer voor de tiende keer een retraitedag gehouden in Pleisterplaats Ressen! Deelnemers genieten om de maand van een dag zonder mobiel, een plek van stilte en ontmoeting. Een deelnemer zei: 'Op zo'n dag tank ik weer bij, het geeft me gek genoeg rust en energie!'

Vaste onderdelen van retraitedagen in Ressen zijn meditatie, wandelen en zelf - al dan niet creatief - in de stilte aan de slag met het thema. Dat thema is deze keer 'Bronnen vinden'. Aan de hand van een aantal oude bronnen die al duizenden jaren mensen inspireren zoeken we deze dag naar wat onszelf gaande houdt.

De dag start in de Kosterij in Ressen, Kerkenhofstraat 4, en is van 10:30 tot 16:00 uur (inloop vanaf 10:00 uur), de kosten bedragen 15 euro per persoon, koffie/thee en soep is inbegrepen. Een lunchpakketje en stevige schoenen neem je zelf mee.

Aanmelden/info bij Winny Eijbersen, E info@pleisterplaatsressen.nl / pleisterplaatsressen@4-plek.nl / T 06-14894540. Deze activiteit is een initiatief van de commissie Pleisterplaats Ressen (www.pleisterplaatsressen.nl)