Concert fanfare Kesteren

vrijdag 25 mei 2018 19:30

KESTEREN - Op vrijdag 25 mei houdt fanfare Kesteren weer jaarlijkse concert voor haar donateurs en verdere belangstellenden. Deze avond zal worden gehouden in Ons Dorphuis, Nedereindsestraat 27a in Kesteren.

Net als voorgaande jaren hopen we er een mooie concertavond van te maken, waarop voor elk wat wils ten gehore zal worden gebracht. Van Boney M, Concertmars Victory tot Despacito. Op deze avond zullen enkele leerlingen voor het eerst hun prestaties ten gehore brengen. Het concert begint om 20.00 uur. Dit concert is vrij toegankelijk (aan het eind zal een muziekkoffer staan voor een vrijwillige bijdrage ten bestrijding van de onkosten).


Tevens wil het bestuur van de gelegenheid gebruik maken om op te roepen lid te worden van de fanfare. Vind jij het leuk om een instrument te bespelen of te leren bespelen dan is er nog plaats voor nieuwe leden op alle instrumenten. Voor informatie kunt u terecht bij A. van Elst, De Ochtense Steegh 26, penningmeester@fanfarekesteren.nl. Of kom vrijblijvend een repetitieavond bijwonen, deze is elke dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in het clubgebouw van de fanfare op het sportpark De Leede.