De band UKE22 geeft tijdens het Open Podium van 25 mei een optreden (foto: Carlotte Cruijsen)
De band UKE22 geeft tijdens het Open Podium van 25 mei een optreden (foto: Carlotte Cruijsen) Foto: Rechtenvrij.

Open Podium 25 mei 2018

vrijdag 25 mei 2018 21:00

ELST - Altijd al op het podium willen staan? Of heb jij zin om een keer het publiek te laten horen wat jij of jouw band zoal in de mars heeft? Dat kan op vrijdag 25 mei vanaf 21.00 uur bij het maandelijkse Open Podium in het Overbetuwse Elst.

Deelnemers kunnen vanaf dat tijdstip het aanwezige publiek laten zien én uiteraard horen wat zij zoal kunnen. De organisatie Muziek In Elst faciliteert de deelnemers daarbij, want de benodigde apparatuur, zoals versterkers en microfoon, is aanwezig.

Ristorante L’Italiano aan de Smidsstraat 1 in het centrum van Elst fungeert maandelijks als locatie waar talenten de gelegenheid krijgen zich te etaleren. Bespeel jij een instrument, speel je met een band of zing jij? Meld je dan aan voor het Open Podium op vrijdag 25 mei bij Tonny Dulos. Dat kan nog vóór 25 mei via 06 53868766, of via Tonny@muziekinelst.nl.

Tijdens het Open Podium geeft de band UKE22 – uitgesproken als joek twenty two - een optreden dat voornamelijk songs van de Ierse superformatie U2 bevat. Het gezelschap, bestaande uit Wim van Ommen, Remco Takken en Herman de Groot, brengt nummers van U2 terug tot de naakte essentie en daarbij speelt de ukelele een voorname rol. Een must voor U2-fans om dit bij te wonen.

Zoals gewoonlijk is het Open Podium gratis toegankelijk.Meer info stat op www.muziekinelst.nl/open-podium

De band UKE22 geeft tijdens het Open Podium van 25 mei een optreden. Foto: Carlotte Cruijsen