De helende natuur

woensdag 25 april 2018 20:00

HEMMEN - Op woensdag 25 april wordt er in het Zendingslokaal, Kerkplein 3 in Hemmen een avond gehouden over ‘De Helende Natuur’. Paula van Lingen uit Randwijk verzorgt de inleiding. De avond begint om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.45 uur. Koffie/thee kost 0.80 cent. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Alle belangstellenden zijn er welkom.

Kruiden en wilde planten zijn een bron van helend vermogen voor mens en dier, als we beschikken over de juiste kennis. Kruiden zijn niet alleen heerlijk als smaakmakers in ons eten of als natuurlijk geneesmiddel bij kwaaltjes, maar vooral belangrijk om onze weerstand te verbeteren en de spijsvertering beter te laten werken. De inleider Paula van Lingen is oorspronkelijk opgeleid als diëtist. Rond haar veertigste levensjaar werd zij eerst hovenier en later herborist. Het eten van wilde planten heeft haar veel goeds gebracht. Als aanvulling op de avond kan er op dinsdag 15 mei om 19.00 uur een bezoek worden gebracht aan haar kruidentuin, Achterstraat 7 in Randwijk.

Organisatie en informatie: regionale werkgroep V&T in de Midden Betuwe; www.gele-boekje.nl; ruud schotman: r.schotman@planet.nl.