Projectkoor: Hervormd Kerkkoor in Ochten

woensdag 24 januari 2018 20:00

OCHTEN - Het Hervormd Kerkkoor in Ochten heeft het plan opgenomen om ook dit jaar in de lijdenstijd een muzikale paasmeditatie te gaan uitvoeren.

Het is de bedoeling dit weer als projectkoor te gaan doen; dat wil zeggen dat ook andere zangliefhebbers, zowel vrouwen als mannen, worden uitgenodigd hieraan mee te komen doen. Het zou fijn zijn om met een groot koor deze meditatie te kunnen uitvoeren. Het programma zal een medley van liederen omvatten uit de Engelse kerktraditie en gaan over het lijden, het sterven en de opstanding van Jezus Christus.

Naast nieuwe koornummers zullen er diverse liederen bij zijn die wellicht bekend zijn, uit onder andere The Cruxifiction en The Young Messiah. De uitvoering zal plaatsvinden op donderdag 29 maart, de donderdag vóór Goede Vrijdag, in de hervormde kerk van Ochten. De repetities van het projectkoor staan onder leiding van dirigent Rob Leunen en beginnen op woensdag 24 januari om 20.00 tot 22 uur, in Het Baken bij de kerk aan de Molendam in Ochten. Aan het meedoen met het projectkoor zijn geen kosten verbonden.