Thema-avond jongerenactiviteiten in Dodewaard

dinsdag 23 januari 2018 19:30

DODEWAARD - Samen met het jongerenwerk van Mozaïek organiseert de jongerenraad een thema-avond in Dodewaard. De bijeenkomst is op dinsdag 23 januari om 19:30 uur in Ons Dorpshuis in Dodewaard.

Tijdens de thema-avond wordt gekeken hoe het gesteld is met activiteiten voor jongeren in Dodewaard. Eerder werd een soortgelijke avond georganiseerd in Kesteren. De avond is speciaal voor clubs en verenigingen die activiteiten organiseren voor jongeren vanaf 12 jaar, in Dodewaard. Jongeren zeggen vaak: 'er is hier niks te doen'.
Toch gebeurt er vaak meer dan de meeste mensen denken. De jongerenraad en het jongerenwerk horen dat sommige clubs en verenigingen supergoed draaien en dat andere wel wat versterking kunnen gebruiken. Hierover willen ze graag met de organisaties in gesprek. Gezamenlijk willen ze kijken hoe het gesteld is met het aanbod van jeugdactiviteiten in Dodewaard en of dit nog verbetering kan gebruiken.
Clubs en verenigingen zijn welkom om met één of twee personen langs te komen. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven door een e-mail te sturen naar: jongerenraadnb@gmail.com. Ook eventuele vragen kunnen via dit e-mailadres worden gesteld.