Afbeelding
Foto: Piet Broekhof

Informatieavond vogelcursussen

dinsdag 12 december 2017 20:00

HEMMEN - Vogelaars en natuurgidsen Piet Broekhof en Ben Cornelissen verzorgen al jaren vogelcursussen om u te 'leren kijken met uw oren'. Ook het komend voorjaar verzorgen zij weer een cursus voor beginners en een cursus voor gevorderden. Tijdens de informatieavond op dinsdag 12 december leggen zij uit wat de verschillende cursussen precies inhouden.

De beginnerscursus wordt gegeven op maandagavond in de periode januari tot en met mei. Data: 15 januari, 19 februari, 19 maart, 16 april en 14 mei. Aansluitend zijn er vier excursies op zaterdagmorgen en een avondexcursie. De beginnerscursus vindt plaats bij Landerij De Park, De Park 12 in Elst. De cursus voor gevorderden wordt gegeven op de dinsdagavonden in de periode februari tot en met mei. Data: 27 februari, 27 maart, 24 april en 22 mei. Aansluitend zijn er drie excursies op zaterdagmorgen en een avondexcursie. De cursus voor gevorderden vindt plaats in Dorpshuis De Oude School, Kerkplein 4 in Hemmen.

Na afloop van de cursus kan men op eigen niveau vogels herkennen op uiterlijk, zang en leefgebied. De informatieavond vogelcursussen 2018 is op dinsdag 12 december 2017 om 20.00 uur bij Landerij De Park, De Park 12 in Elst. Aanmelden voor deze informatieavond is niet nodig en de toegang is gratis.

Meer informatie over deze en andere activiteiten vindt u op www.pakhuishemmen.nl en u kunt ’t Pakhuis volgen via de Facebookpagina /PakhuisHemmen. Op www.heerlijkhemmen.nl staat alle activiteiten van Hemmen.