Schrijfmarathon Amnesty International

zondag 13 december 2020 11:30 tot 14:30

ELST - Zondag 13 december wordt er een schrijfmarathon voor Amnesty International georganiseerd. Dit jaar schrijven we weer brieven voor veertien mensen die onrecht is aangedaan.

We willen graag iedereen oproepen om mee te schrijven! Normaal vindt dit plaats in het ontmoetingscentrum van de protestantse gemeente; de Ruimte. Dit jaar is dat natuurlijk niet mogelijk. Maar u kunt ons wel volgen via onze livestream vol met interessante filmpjes, live beelden, muziek, foto’s en andere programma onderdelen. Deze livestream is te vinden op het YouTube kanaal PG-Elst en te zien van 11.30 uur tot 14.30 uur.

Nu vraagt u zich misschien af, hoe kom ik aan de brieven die geschreven moeten worden? Deze zijn te bestellen via de website van Amnesty https://www.amnesty.nl/write-for-rights/schrijfpakket of te downloaden via de website www.pg-elst.nl, onder Actueel en dan Agenda 13 december. Het is ook mogelijk om bij ons een schrijfpakketje te bestellen, stuur hiervoor een mailtje naar schrijfmarathonelst@pg-elst.nl.

Zo wordt het mogelijk om ook al voor 13 december brieven te schrijven. Geschreven brieven kunnen worden ingeleverd in de brievenbus van De Ruimte (Sint-Maartenstraat 32B, Elst). Op 13 december is er ook de mogelijkheid om de brieven op te laten halen in Elst en omgeving.

"Laten we met z’n allen zorgen dat we weer ontzettend veel brieven schrijven, ook nu we niet samen kunnen komen. Vorig jaar waren dit er ruim 800! Want, hoewel er door de coronacrisis veel is gestopt, geldt dit absoluut niet voor het onrecht dat velen aangedaan wordt! Voor vragen, stuur gerust een mailtje naar schrijfmarathonelst@pg-elst.nl."