Lincy Hoogveld naast Dick van Altena voor Het Witte Kerkje van Slijk-Ewijk
Lincy Hoogveld naast Dick van Altena voor Het Witte Kerkje van Slijk-Ewijk Foto:

Galerie 1400 sfeervol op weg naar het nieuwe jaar

zaterdag 28 november 2020 13:00 tot 17:00

SLIJK-EWIJK - Een (hernieuwd) bezoek aan Galerie 1400 is de komende tijd zeker de moeite waard omdat Lincy Hoogveld vernieuwend aan het werk is geweest. Bovendien heeft Gerrie Hoogveld diverse bijzondere bloemen van brons gemaakt. Ook deze nieuwe werken zijn te bewonderen in Het Witte Kerkje.

Omdat er geen kerstmarkt gehouden kan worden en Galerie 1400 het jaar toch sfeervol en gezellig wil afsluiten, is er in ieder decemberweekend een gastexposant. Hierdoor is er voldoende ruimte voor persoonlijk contact en worden de bezoekers zoveel mogelijk gespreid. Er is een looproute gecreƫerd: de ingang blijft hetzelfde, de uitgang is via de deur naast de kansel.

"Weet u al wanneer u een bezoekje wilt komen brengen, dan graag een berichtje vooraf. Op tweede kerstdag is Dick van Altena te gast voor drie solo-kerstconcerten. Kijk voor meer informatie over de gastexposanten en de kerstconcerten op de website of Facebookpagina van Galerie 1400. U bent van harte welkom in een van de komende weekenden bij Galerie 1400, Dorpsstraat 70 in Slijk-Ewijk (Nijmegen Noord)."