Logo gemeentenieuwsonline.nl
 
  • Alles

Muziekles bij de Scouting Zetten Band

woensdag 28 oktober 18:30 uur

Foto: Scouting Zetten Band

ZETTEN - Muziek is leuk, uitdagend en bovenal heel erg gezellig! Muziek luisteren is een feest, maar zelf muziek maken is helemaal super geweldig!

De Scouting Zetten Band repeteert wekelijks en heeft regelmatig een optreden. We doen straatoptredens, concerten en voeren shows op. Het repertoire bestaat uit hedendaagse popmuziek zoals bijvoorbeeld ABBA, Coldplay en Davina Michelle, maar er worden ook marsen en klassieke muziekstukken gespeeld. Onze dirigent is Bernard Klopman

De Band start deze herfst met een nieuwe AMV (algemene muzikale vorming) samenspeelgroep. Tijdens de groepslessen worden de eerste beginselen van het notenschrift uitgelegd en worden de eerste vaardigheden op een door jou uitgekozen instrument geleerd. Na de lessen kan je al een eenvoudige melodie spelen en weet je super veel over (samen) muziek maken.

Voor deze samenspeelgroep wordt er gebruik gemaakt van speciaal ontwikkelde nieuwe kunststof instrumenten. Deze zijn licht van gewicht en hebben moderne kleuren. De iets oudere deelnemers zijn natuurlijk ook welkom, zij kunnen direct beginnen op een koperinstrument. De deelnemers worden lid van de band en krijgen de instrumenten en lesmethode in bruikleen. Zo kunnen we voor de deelnemers de kosten laag houden. Je kan deelnemen aan de samenspeelgroep vanaf zeven jaar.

Op woensdagavond 28 oktober van 18:30 – 19:00 uur is de eerste les en demonstratie. De eerste drie lessen zijn gratis zodat je op je gemak kan kijken of het iets voor je is. Meer informatie en opgeven via www.scoutingzettenband.nl.


deel deze activiteit