Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Kabouterspeurtocht in Hemmen

zondag 11 oktober 14:00 uur

Foto:

HEMMEN - Het kabouterteam van CNME Hemmen nodigt iedereen uit om op zondag 11 oktober te komen speuren naar houten grondkabouters die een opdracht in hun hand hebben.

Samen met het hele gezin kun je een gezellige en educatieve middag van 1 tot 1.5 uur beleven in het Hemmense bos. De start is tussen 14:00 en 14:30 uur (16:00 uur einde). Je meldt je aan bij de mensen die aan de tafel bij de ingang van de nonnenbrug/vijver aan de Veldstraat zitten. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen; er kan ook rondom de kerk geparkeerd worden of bij de kasteeltuin. (Nog beter: kom zoveel mogelijk op de fiets.)

Houd afstand van anderen! Deelname per kind is 2,00 euro. Graag contant betalen er is geen pin aanwezig. Je wordt welkom geheten en kijk maar eens of er een super grote kabouter is. Dan ga je met papa, mama, oma, opa of een andere volwassene op zoek naar de verschillende opdrachten. Je moet wel goed speuren hoor, misschien hebben de kabouters zich wel verstopt? Zo ga je langs elke kabouter die je kan vinden."


deel deze activiteit