Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Rob Scheepers met 'Gulzig' cabaret

zondag 20 september 19:00 uur

ELST - Op zondag 20 september staat Rob Scheepers liefst twee keer met zijn try-out voorstelling 'Gulzig' in Theater De KiK in Elst.

Rob speelt zijn voorstelling om 19:00 uur en daarna nog een om 21:00 uur. Kaarten kosten 16,00 euro inclusief drankje zijn te reserveren via www.theaterdekik.nl.


Na zijn cabaret debuut in 2014 gebeurde er veel. Tournees verkochten uit, radio- en televisieoptredens volgden en zijn eerste landelijke tournee sloot hij af in een vol DeLaMar theater in Amsterdam. Na zijn traditionele Nieuwjaarsconference onder de rivieren is het nu tijd voor zijn derde landelijke show. Geen hoofdzonde is Rob vreemd. Rob is gulzig. Want waarom tevreden zijn? Hij wil meer likes, meer quality time, meer optredens, meer borrelnootje, meer schermtijd, meer borsthaar, meer bezoekers en meer geld. Gewoon meer, meer, meer… van alles! Waarom? Om indruk te maken. Op iedereen die hij kent. En niet kent. Maar wie wil dat nou niet?

Rob doet er in ieder geval vrolijk aan mee en vindt het heerlijk. Dus kun je nog meer grappen verwachten. En meer verhalen. En meer lachen. Meer van alles! Kaarten zijn te bestellen via de website van Theater De KiK, www.theaterdekik.nl.


deel deze activiteit