Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Het Open Podium Elst begint voorzichtig

vrijdag 25 september 20:30 uur

Foto: PR

ELST - De ‘vakantietijd’ is voorbij, de scholen zijn alweer begonnen. Zo ook met het Open Podium Elst, kortweg HOPE. De eerste editie van 2020-2021 is op vrijdag 25 september. Uiteraard met inachtneming van de RIVM-maatregelen aangaande corona.

Het Open Podium Elst vindt plaats in zalen- en partijcentrum Onder de Toren aan de Sint-Maartenstraat 34 In Elst. Voor de duidelijkheid: tijdens het optreden staan stoelen opgesteld met anderhalve meter. Het publiek wordt geacht daar zitting te nemen en het is niet toegestaan zich te verplaatsen, dan wel met het schuiven van de stoelen.


De programmering van vrijdag 25 september bestaat uit twee acts. Het gaat hierbij om regionale muzikanten, die vanaf 20.30 uur in de spotlights staan. Zo brengt de formatie Fuzzball Jr pakkende rocknummers. De uit Elst afkomstig band bestaat uit twee broers, een neef en een vriend. Fuzzball Jr speelt melodieuze rocknummers met hier en daar een cover van artiesten als Jimi Hendrix, Thin Lizzy en Kings of Leon.


De andere act bestaat uit een bluesband met Ede als standplaats en heeft nog geen echte naam, maar voor deze gelegenheid noemen zij zich De Losse Meuk. Die zorgt uiteraard voor de bluesy klanken.
Wie altijd al op het podium wil staan, of wie zin heeft om een keer het publiek te laten horen wat hij/zij zoal in zijn/haar mars heeft, kan dat doen tijdens het open podium. Wie eind oktober wil optreden, die meldt zich aan vóór 25 september via 06 53868766, of via Tonny@muziekinelst.nl.
Publiek is altijd welkom, zoals gezegd met inachtneming van de 1,5 meter afstand. De entree bedraagt twee euro.


deel deze activiteit