Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Workshop Vrijwilligerswerk en solliciteren

vrijdag 18 september 13:30 uur

ELST - Vrijdag 18 september geeft Forte Welzijn in het kader van de Week van de Loopbaan 2020 de gratis workshop Vrijwilligerswerk en solliciteren. Trainer Hermien Auf der Haar gaat met de deelnemers aan de slag om het voordeel van vrijwilligerswerk te benutten bij een sollicitatie.

Vrijwilligerswerk kan voor velen een opstap zijn naar een betaalde baan. Hoe zorg je ervoor dat dit in je voordeel werkt? Welke plek krijgt het vrijwilligerswerk op je CV of hoe breng je het ter sprake tijdens het sollicitatiegesprek. Tijdens het vrijwilligerswerk heb je (werk)ervaringen opgedaan die zeker in je toekomstige baan van nut zijn. Logisch dat je wil dat dit op waarde wordt geschat. In deze coronaproof workshop geeft Hermien je hier handige tips & trucs voor!

De workshop is vrijdag 18 september van 13.30 – 16.30 uur (inloop vanaf 13.15 uur) in De Wieken, Prinses Irenestraat 49, Elst. Meer informatie wordt verstrekt door Marjan Hiemstra: VSPOverbetuwe@fortewelzijn.nl. Aanmelden kan via info@fortewelzijn.nl onder vermelding van workshop Vrijwilligerswerk en solliciteren, naam, tel/email.

Meer weten over vrijwilligerswerk in Overbetuwe? Check www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/overbetuwe of www.overbetuwevoorelkaar.nl.


deel deze activiteit