Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

BC Zetten houdt buurttoernooi

vrijdag 3 april 20:00 uur

ZETTEN - Ooit al eens willen badmintonnen? Dan geeft BC Zetten daarvoor de ideale gelegenheid op het eerste buurttoernooi op vrijdag 3 april in De Wanmolen.

De organisatie mikt op ploegen van minimaal twee en maximaal acht spelers. Een leuk en sportief evenement voor iedereen vanaf veertien jaar. Het toernooi is bedoeld voor een breed publiek van alle niveaus: zowel de geoefende speler is welkom, maar de deelnemer die badminton kent van de camping of het spel eigenlijk nooit speelt kan zich aanmelden. Er zijn rackets aanwezig, wel is schoeisel dat geen strepen achterlaat op de vloer, verplicht.

Het toernooi is van 20.00 tot 22.00 uur. Aanmelden voor 27 maart via info@bczetten.nl en de teams krijgen vervolgens een aanmeldingsformulier toegestuurd. Er is voor iedereen –om alvast warm te lopen- ook de gelegenheid om te oefenen op zowel de maandag- als vrijdagavond. Meld dat vooraf via mail, zodat een deskundige begeleider van de club er is om de groep te trainen. Wie de smaak te pakken heeft kan, na een maand gratis spelen, lid worden of gebruik maken van een 10-rittenkaart. Info: www.bczetten.nl.


deel deze activiteit