Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Open podium in Onder de Toren Elst

vrijdag 28 februari 20:30 uur

Foto:

ELST – De formatie Wasted Years speelt vol enthousiasme een set met fraaie muziek. Die gaat van blues, rock en pop in alle smaken en maten, van klassiekers tot hedendaagse knallers. Te horen en te zien op vrijdag 28 februari vanaf 20.30 uur in Onder de Toren in Elst.

De band bestaat uit vijf personen en die komen uit de regio Apeldoorn en Arnhem. De groep is vooral voor de gezelligheid en uit liefde voor muziek ontstaan. Maar inmiddels gaat de band ook diverse podia te lijf.

Van een ander kaliber is het Trio Bluesy Cruise. Dat wordt gevormd door zangeres Arja Meurs en de gitaristen Frits Damen en Ton Tacke. Het trio zingt en speelt verschillende liedjes in de genres pop, jazz en veel meer. Dit alles doet het gezelschap geheel akoestisch en veelal met een bluesy ondertoon.

De derde artiest op het programma is Yoke Anders. Zij brengt nummers van onder andere artiesten als Ramses Shaffey, Trijntje Oosterhuis en Cindy Lauper, bovendien brengt ze deze nummers naar een nieuw niveau. Bij dit optreden worden de aanwezigen meegetrokken en laat Yoke ze niet meer los vanwege de intieme sfeer en eigen arrangementen.

Een avond van het Open Podium bijwonen? Dat kan. Publiek is altijd welkom. De entree bedraagt twee euro. Info: 06 53868766.


deel deze activiteit