Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Carnaval in Driel barst los

donderdag 20 februari 21:00 uur

DRIEL - Op donderdag 20 februari starten de carnavalsactiviteiten van carnavalsvereniging De Toorenuulen. Om 21.00 uur zijn de vierders te gast bij de RKSV Driel.

Op vrijdag de 21e bezoeken zij De Kameleon om daar met de Drielse schooljeugd het carnaval op te vrolijken en middags zijn zij te gast bij Liefkenshoek in Heteren.

Zaterdagmorgen om 09.40 uur gaan zij op het Gemeentehuis de sleutel ophalen en middags zijn zij bij het kindercarnaval in Heteren in Café 41. En dan vanaf 19.11 uur de grote verlichte optocht. De opstelling is bij café Zeldenrust. De route is Molenstraat, Baltussenweg, Patrijsstraat, Kerkstraat, Dorpsstraat, Grote Breeken, Broeksingel, Rijnstraat, Nuistraat, Aussumstraat. Eindpunt de Oldenburg. Let u vooral op de verkeersmaatregelen met betrekking tot het parkeren. Velen hebben zich ingeschrevenvoor voor de optocht en wie gaat er met de wisselbeker en de geldprijzen er vandoor. Een deskundige jury zal alles weer beoordelen. Na afloop is de prijsuitreiking bij De Oldenburg, waar DJ Peter Otten de muziek zal verzorgen.

Zondagmorgen om 11.00 uur is er een Carnavalsmis en deze zal muzikaal worden opgeluisterd door Kapel 3L, daarna gaan zij naar Elst om met de optocht mee te rijden. Vanaf 17.00 uur is er de afsluiting bij café Zeldenrust in Driel.

Maandagmorgen is het frühshoppen. Vanaf 11.00 uur is het vertrek bij café Zeldenrust. Om plm. 17.45 is de terugkomst bij zalencentrum De Oldenburg, waar men deze mooie dag zal afsluiten. De dinsdag wordt er n bezoek gebracht aan de Oldenburgers. Prins Eric en Prinses Eva wensen allen een fijne carnaval toe. Let vooral op de nieuwe prinsenwagen, met dank aan de bouwers.


deel deze activiteit