Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Lezing 'Leylijnen en krachtplaatsen' door Michiel Koek

donderdag 20 februari 20:00 uur

Foto:

HETEREN - Ontmoeting & Inspiratie Heteren (HOI-IOH) organiseert op dinsdag 20 februari de lezing ‘Leylijnen en Krachtplaatsen’ door Michiel Koek. De lezing is van 20:00-22:00 (inloop vanaf 19:30) in zalencentrum De Bongerd in Heteren. Entree: 8,50 euro.

Michiel Koek vertelt in deze lezing alles over Leylijnen en krachtplaatsen. Leylijnen zijn energierijke, kilometerslange lijnen die oude heiligdommen met elkaar verbinden. Er zijn verschillende soorten energieke lijnen die allemaal een eigen frequentie of trilling hebben. Mensen nemen ze waar, door trilling in hun handen, zware benen of een zweverig gevoel in de maagstreek. Op bepaalde lijnen kan iemand visioenen ervaren. Veel kerken, huizen en plaatsen staan op deze plekken van bijzondere energetische waarde. Je hebt het vast wel eens zelf ervaren. Je hoort of ziet iets, of er overkomt je iets waar geen woorden voor zijn. Je wordt geraakt door de schoonheid van de natuur of je voelt je plotseling sterk verbonden met een bepaalde plek.

"In de lezing gaan wij het hebben over mystieke, verborgen plekken. Waar kan ik ze vinden? Hoe kan ik ze herkennen? Welke aanwijzingen geeft de natuur mij om ze te herkennen?" Michiel Koek is veelzijdig. Hij is Avalon-Ela therapeut. En werkt onder andere ook als medium en regressietherapeut. Zelf had hij een aantal bijzondere ervaringen in de steencirkels van Avebury, Stonehenge en Kenmare. Vanaf 2013 geeft hij lezingen over dit onderwerp.

Aanmelden graag! Via inspiratie.ontmoeting.heteren@gmail.com; www.spirituele-ontmoeting-heteren.com.


deel deze activiteit