Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Speciale pubquiz voor slachtoffers aardbeving Ambon

vrijdag 28 februari 20:00 uur

ELST - Op vrijdagavond 28 februari is er een pubquiz voor alle inwoners van Overbetuwe, waarvan de opbrengst gaat naar de slachtoffers van de aardbevingen in Ambon.

De Stichting Maluku, een aantal genereuze sponsoren en een groep enthousiaste vrijwilligers organiseren voor de gelegenheid samen een leuke, gezellige, avond waarin teams mogen strijden om winnaar te worden van deze bijzondere eenmalige pubquiz. De avond wordt omlijst met livemuziek, Molukse en Nederlandse hapjes en natuurlijk ontbreken de nodige prijzen niet.

Iedereen is welkom op deze avond: inschrijven kan door vooraf een mail te sturen aan pubquiz4ambon@gmail.com. Inschrijven kan per team van maximaal vijf of individueel. Met de individuele inschrijvers worden ‘gemengde’ teams gevormd. Er is plek voor maximaal 20 teams. De kosten voor deze avond zijn tien euro per persoon en deze tien euro gaat volledig naar het goede doel!

Deelnemers krijgen daarvoor een unieke ervaring, een gratis kop koffie of thee en lekkere hapjes en natuurlijk heel veel uitdagende vragen. De avond is bij het stichtingsgebouw van de stichting Maluku aan de Reijersstraat 39 in Elst. Start is om 20:00 uur en rond 23:00 uur worden de winnaars bekend gemaakt en natuurlijk de opbrengst van de Pubquiz4Ambon. Het organiserende team verwelkomt u graag op 28 februari!


deel deze activiteit