Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Let's make Comedy - Comedy talent

zaterdag 15 februari 20:30 uur

Foto: Rick Engelgeer

ELST - Op zaterdag 15 februari vanaf 20:30 uur strijdt nieuw en kleurrijk Gelders talent; stand-up comedy, cabaret, spoken word of kleinkunst, om de ‘Let’s make Comedy’ prijs 2020 in Theater De KiK in Elst.

In deze voorronden op de Gelderse Podia stem jij samen met de deskundigen wie er doorgaan naar de finaleweek. Lachen om herkenbare humor, verwonderen om interessante invalshoeken, genieten van nieuw talent, dat is Let’s make Comedy! Het comedy-festival waarin Gelderse Podia op zoek gaan naar het meest indrukwekkende Gelderse talent op het gebied van cabaret, spoken word, stand up comedy of kleinkunst. Comedy in de breedste zin van het woord met voorrondes, kwart- en halve finales in heel Gelderland. De grote finale is op 21 maart 2020 in het Posttheater in Arnhem. Georganiseerd door vereniging Gelderse Podia in samenwerking met het Posttheater en AOT Events.

Kom bij ons kijken naar voorronde van Let’s make comedy en oordeel mee. Wie wordt de winnaar van de allereerste Let’s make Comedy? Deze avond wordt gepresenteerd door Victor Luis van Es, comedian van de Comedytrain. Iedereen wordt uitgenodigd om deze nieuwe talenten te komen horen en zien! Gelderse Podia heeft de theaterzaal gehuurd voor deze voorstelling.


deel deze activiteit