Aanmelding huiskamerconcert van start

zondag 26 januari 2020 14:30

ELST - Op zondagmiddag 26 januari vinden in de Muziekbuurt in Elst weer twee huiskamerconcerten plaats. Ze beginnen om 14.30 uur en duren drie kwartier. Na die drie kwartier wisselt het publiek van huiskamer en is het voor iedereen genieten van het tweede optreden.

In de ene huiskamer treft u Two Times a Lady. Deze twee ervaren zangeressen brengen mooie herkenbare nummers in verschillende muziekgenres, zoals pop, country en ook wat jazzy werk. In de tweede huiskamer staat het trio All Corners klaar. Gitarist, toetsen en zang. Ervaren muzikanten die lekker in het gehoor liggende, bekende nummers spelen. Graaggeziene gasten bij menig huiskamerconcert.

Inmiddels is de aanmelding geopend. "Meldt u snel aan, de vorige keer waren de veertig beschikbare plaatsen vlot weg. Het initiatief is gratis en wordt ondersteund door Overbetuwe Doet. Aanmelden kan door een mail te sturen naar huiskamerelst@gmail.com. Bij de bevestiging van uw aanmelding krijgt u tevens de adressen van beide huiskamers in de Muziekbuurt door."