Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Kerstmarkt in heteren

zaterdag 14 december 11:00 uur

HETEREN - De kerstmarkt in Liefkenshoek wordt dit jaar op zaterdag 14 december gehouden. Zowel binnen als buiten is van alles te beleven in een gezellige kerstentourage. Iedereen is welkom tussen 11.00 en 15.00 uur.

Na een periode van veel voorbereidingen door medewerkers van De Vloedschuurgemeente en van het Heterense Zorgcentrum Liefkenshoek gaat het weer een geweldige gezamenlijke kersthappening worden. Er zal opnieuw van alles op de vele kramen en kraampjes te vinden zijn: kadootjes, brei-en haakwerk, sieraden, bloemstukken, kaarten, advocaat en koffielikeur. Kortom teveel om op te noemen.

Dit jaar gaat ook het rad van Fortuin weer draaien. Er zijn echt fraaie prijzen te winnen. Beslist de moeite waard om langs te komen. StoryKeepers is weer present om de kinderen te vermaken. Dat is altijd weer een feest! Bij een gezellige kerstmarkt horen natuurlijk ook de nodige hapjes en drankjes. U kunt heerlijk genieten van chocomelk, glühwein en erwtensoep. En er zijn ook weer lekkere warme happen te koop in de vorm van oliebollen en broodjes met hamburger.

Met de klanken van kerstmuziek zal de kerstsfeer compleet zijn. Al met al voldoende reden om zaterdag 14 december een kijkje te komen nemen in en rond Liefkenshoek, Hyacintenstraat 23 in Heteren.


deel deze activiteit