Afbeelding
Foto: b.o.d. de Sprinters

Open skeeleravond b.o.d. de Sprinters

Algemeen

BEMMEL - Haal je skeelers maar voor de dag, want op donderdag 28 maart organiseert skeelerclub b.o.d. de Sprinters een open skeeleravond waar leden en niet-leden vrij kunnen skeeleren op onze 400 m atletiekbaan met verlichting.

Bij skeelervereniging b.o.d. de sprinters worden skeelertrainingen op maat aangeboden voor jong en oud.

Het skeelerseizoen start op donderdagavond 4 april. De trainingen zijn gedurende het gehele seizoen wekelijks op donderdagavond en starten vanaf het clubhuis aan het Drieske 7 in Bemmel. De trainingen voor de jeugd vanaf 7 jaar - 14 jaar worden gegeven van 19.30 tot 20.30 uur. De junioren vanaf 15 jaar en de volwassenen trainen van 20.30 tot 21.30 uur.

In de zomermaanden gaan er ook skeelergroepen onder begeleiding van een trainer buiten de baan rijden. Bij slecht weer gaan de skeelertrainingen gewoon door. Er worden dan in het clubhuis schaatsplanktraining en balans- en krachtoefeningen gegeven. Na afloop van de training kan er onder het genot van koffie, thee of limonade nog gezellig nagepraat worden in het clubhuis.

Je bent welkom op de open skeeleravond die gehouden wordt aan het Drieske 7 te Bemmel op 28 maart van 19.30 tot 20.30 uur. Voor informatie over de skeelerclub en trainingen kun je deze avond terecht bij onze trainers en skeelercommissieleden zij staan je graag te woord. Ben je verhinderd dan mag je bij ons altijd twee trainingen gratis meedoen om te kijken of skeeleren jouw sport is.

Meer informatie over de skeelerclub kun je vinden op www.boddesprinters.nl.