Janne en Michiel. (foto: Wilma Filippo)
Janne en Michiel. (foto: Wilma Filippo) Foto: Wilma Filippo

Sponsoractie ZVO voor Alpe d’Huzes

Algemeen

OVERBETUWE - In het najaar komt het bestuur er achter dat twee ZVO-leden Janne Giesen en Michiel Pollmann, verzoeken tot sponsoring van hun Alpe d’Huzes deelname verspreiden. Iedere deelnemer verzamelt in de aanloop naar zijn of haar prestatie sponsorgeld in voor het KWF, waarbij het streefbedrag per deelnemer 2500 euro bedraagt. Janne gaat samen met haar neef de berg op, 

Janne hardlopend en haar neef fietsend, Michiel gaat samen met zijn vrienden fietsend de berg op. Het bestuur van ZVO besluit de acties van Janne en Michiel te ondersteunen met dat waar haar leden goed in zijn; zwemmen. 

Vrijdag 1 maart 2024 maakten wij de trainingstijden van de wedstrijdzwemmers en volwassen zwemmers vrij, om banen te zwemmen voor het goede doel.  Alle drie de afdelingen: Zwemvaardig, Wedstrijdzwemmen en Volwassenzwemmen konden meedoen. Tegen een vrije gift kon je meedoen, de kinderen konden zich laten sponseren door bijvoorbeeld ouders en opa’s en oma’s en je kon via een betaallink doneren. Ook stond er een donatie box in het zwembad voor contante bijdragen. 

“Er waren veel zwemmers die gehoor hebben gegeven aan deze actie, want met deze twee sessies en alle bijdragen van iedereen hebben we 1500 euro opgehaald. Het bedrag wordt in twee gelijke delen van 750 euro overgemaakt aan Janne en Michiel. Op de avond van de uitreiking kwam er nog een donatie van 152 euro binnen. Het uiteindelijke bedrag voor KWF kankerbestrijding dat we hebben opgehaald binnen ZVO is daarmee uitgekomen op 1652 euro en voor Janne en Michiel is dat bedrag 826 euro per persoon. Via https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/jannegiesen/alpe-dhuzes en https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/MichielPollmann/alpe-dhuzes zijn de acties van beide ZVO-leden te volgen en is eventueel nog verdere donatie mogelijk.