Een muzikale slotmiddag bij de KBO Elst Overbetuwe

Evenement

ELST - Op woensdag 7 juni is er de muzikale slotmiddag van het seizoen. Met medewerking van het duo Maestro & Co en hun programma 'Happy days are here Again' wordt het een leuke orginele muzikale invulling van onze slotmiddag.

Na een mooi en succesvol seizoen worden op deze middag ook de prijzen voor de spellencompetitie uitgereikt. Het duo 'Maestro & Co' brengen een muzikale terugblijk op de bevrijding van Nederland in de meidagen van 1945 en de jaren daarna. Zij spelen en zingen populaire liedjes van diverse artiesten Eddy Christiani, Willeke Alberti, Wieteke van Dort, Vera Lynn, Bing Crosby, Doris Day en vele anderen. Ook de jaren 60 en later komen aan bod, met mooie muziek om naar te luisteren en om mee te zingen. Een feest van herkenning en volop meezingen. Een bijeenkomst die moeite waard van bezoek meer dan waard is.

De KBO afdeling Elst Overbetuwe is een belangen organisatie voor senioren, is aangesloten bij de Unie KBO en de KBO Gelderland, de doelstelling van de KBO is: de belangen van senioren te behartigen, informatie te geven, zorgen voor ontspanning en sociaal senioren bijstaan.

De uitvoering van deze bijeenkomst heeft plaats in de ontmoetingsruimte van wooncentrum Wervershove aan de Grote Molenstraat in Elst. De aanvangstijd is vastgesteld op 14.00 uur en de ontmoetingsruimte is vanaf 13.30 uur open. Personen vanaf 60 jaar uit de gemeente Overbetuwe zijn welkom.

Uitgelicht

Digitale krant