Ontdek de lente in Slijk-Ewijk en Oosterhout

Evenement

BETUWE - Bent u 55+, graag buiten in de natuur en vindt u het ook leuk om andere mensen te ontmoeten? ONS Gezondheidserf organiseert samen met studenten van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen gratis tern verschillende activiteiten in uw omgeving.

Op dinsdag 11 april is de eerste van de 10 Lentekriebels-activiteiten van start gegaan. Tien enthousiaste deelnemers zijn ‘’van actief naar creatief’’ gegaan. Tijdens de Nordic Walkingtocht werd er genoten van het bloeiende landschap van Slijk-Ewijk. Bij terugkomst in het buurthuis Beatrix, konden de deelnemers de inspiratie die tijdens de wandeling zijn opgedaan kwijt op papier tijdens een tekenspel.

De volgende activiteiten zijn op 18 april en op 9 en 16 mei. De activiteiten duren steeds van 13.30 tot 16.30 uur.

Het (her)ontdekken van uw prachtige omgeving op een actieve manier staat centraal en daarbij geven diverse zorgverleners van ONS Gezondheidserf en gidsen specialistische informatie. Breng vooral ook uw buurvrouw of –man, vrienden en vriendinnen mee om het samen te ervaren. Alleen komen is natuurlijk ook geen probleem, iedereen is welkom!

"Als u niet zelfstandig kunt komen zijn er vrijwilligers die u graag willen halen en brengen. Op 9 en 16 mei kunt u opstappen op de zonnetrein die van Slijk-Ewijk via Oosterhout naar de activiteiten rijdt.

Zin gekregen? Aanmelden en informatie opvragen kan via ons emailadres: Spark@onsgezondheidserf.nl of door te bellen naar 06-55291016 (de wijkdocent). U kunt ook kijken op www.onsgezondheidserf.nl voor meer informatie."

Uitgelicht

Digitale krant