Afbeelding

17 mei Elst 'place to be'

Evenement

ELST - Op woensdag 17 mei is Elst 'place to be'. Vanaf 17.30 uur bruist het voor de vierde keer in de Over-Betuwse plaats. Initiatiefneemster Angela Heukshoven van Bian-visagie, wil onder de titel ' Elst Bruist' laten weten dat Elst veel te bieden heeft.

Het is MMV-evenement zowel voor mannen en vrouwen, dat plaatsvindt in De Hucht aan de Stationsstraat in Elst. Herenboerderij De Hucht / Brasserie BinX ligt centraal, op loopafstand van het station, goed bereikbaar met trein, bus en op de fiets.

Elst Bruist opent het 'plein van smaak' om 17.30 uur waar de bezoeker allerlei lekkere hapjes en drankjes van de plaatselijke horeca kan proeven. De officiële opening is om 19.00 uur. De Elstse ondernemers zullen zichzelf deze avond aan de bezoeker voorstellen.

Toegangskaartje kost in de voorverkoop 5,00 euro. Men krijgt hiervoor een avondvullend programma; zoals een dans optredens, live muziek en dj, modeshow, inclusief een gratis lot en een gratis muntje. Tijdens de avond vindt er een loterij plaats. De prijzen worden ter beschikking gesteld door de deelnemende ondernemers. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar Stichting Leergeld Oostbetuwe.

Alles omtrent Elst Bruist op 17 mei is te volgen via www.elstbruist.nl en via www.facebook.com/elstbruist.

Uitgelicht

Digitale krant