Tennissen bij ETV De Helster.
Tennissen bij ETV De Helster.

Gratis tennisclinic tijdens open dag ETV De Helster

Algemeen

ELST - Wil jij tennis proberen als sport? Of heb je een kind dat interesse heeft? Kom dan op zondag 24 maart naar tennisvereniging ETV De Helster in Elst en doe mee aan de gratis clinic!

De tennisvereniging nodigt je uit om tussen 11.00 en 13.00 uur te gast te zijn op het prachtige tennispark aan de Schubertstraat 5 (ingang rechts naast zwembad/sporthal De Helster). Als je je vooraf aanmeldt, kun je ook meedoen aan een clinic van tennisleraar David Kamhi.

Gratis tennisclinic
De gratis tennisclinic is voor de jeugd van 11.00 tot 12.00 uur en voor de senioren van 12.00 tot 13.00 uur. Voor een racket wordt gezorgd. Het enige wat je moet meenemen is sportkleding en gymschoenen. Als je mee wilt doen aan tennisclinic, meld je dan wel van te voren aan de website www.etvdehelster.nl. De allerkleinsten (van 4 tot 8 jaar) kunnen op de mini-baantjes tennissen of in het afgeschermde speeltuintje spelen. Voor alle belangstellenden staat er een gratis kopje/koffie of thee klaar.

Proeflessen cadeau
Nieuwe leden die zich tijdens de Open Tennisdag aanmelden, hoeven géén inschrijfgeld te betalen. Bovendien krijgen alle nieuwe leden die zich voor 5 april aanmelden drie tennislessen – verzorgd door tennisschool Pro Tennis - gratis! Een geweldige manier om meteen de techniek goed onder de knie te krijgen én je ontmoet meteen enkele tennismaatjes. Een extra reden om langs te komen! Aanmelden voor de clinics kan via de website: www.etvdehelster.nl.

Uitgelicht

Digitale krant