Beurs OBC. (foto: Sandra Kuster)
Beurs OBC. (foto: Sandra Kuster) Foto: Sandra Kuster

Kinderkleding- en speelgoedbeurs Bemmel

Algemeen

BEMMEL - Zaterdag 23 februari vindt in het OBC aan De Heister in Bemmel de tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs plaats. De beurs is geopend van 9.00 tot 11.30 uur.

Tijdens de beurs is er de mogelijkheid goede en betaalbare (merk)kleding voor het voorjaar en de zomer te kopen. De entree is gratis. Er wordt ruim 18.000 stuks mooie tweedehands zomerkleding vanaf maat 80 - maat S aangeboden. "Naast kleding wordt er ook speelgoed verkocht en kunt u er terecht voor babyspullen, schoenen, sportkleding, autostoeltjes, fietsstoeltjes, kinderwagens en nog meer. En denkt u ook eens aan verkleedkleding, snowboots of skikleding. De kleding is op maat gesorteerd en overzichtelijk in rekken opgehangen, jongens- en meisjesspullen apart; geen gezoek op tafels!

Boven op de verkoopprijs komt 15%, hiervan betalen wij alle kosten. Is er nog geld over dan schenken wij dit, naast kleding en speelgoed, onder andere aan stichting Doe een Wens. Er mogen geen (hand)tassen, buggy's en kinderen tot en met 16 jaar mee het gebouw in. Portemonnee dus in de broekzak of om de nek." Meer informatie staat op www.kinderkledingbeursbemmel.nl.

Uitgelicht

Digitale krant