Afbeelding

Ridders en jonkvrouwen op kinderspeelweek Elst

Algemeen

ELST - De voorbereidingen zijn al in volle gang. Editie 2017 van de Kinder Speelweek Elst (KSE) belooft weer een spetterend weekje vol actie, fantasie en plezier te worden. Het traditionele ‘huttenbouwen’ start op zondag 20 augustus om 13.30 uur op het sportveld naast De Helster in Elst. Het thema dit jaar is Ridders & Jonkvrouwen wat voldoende inspiratie kan opleveren.

De Kinder Speelweek Elst is een meerdaags evenement dat voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar wordt georganiseerd. De kinderen kunnen dan hutten bouwen, sporten, knutselen, enz. Op alle basisscholen in Elst is aandacht besteed aan deze jaarlijkse happening. Hiervoor heeft de KSE-folders en posters beschikbaar gesteld met daarop alle informatie. Je kunt bijvoorbeeld al een weekkaartje kopen voor 10,00 euro. Dan ben je elke dag welkom bij de KSE. Uiteraard is het ook nog steeds mogelijk om per dag aan te schuiven. De KSE duurt van 20 tot en met 24 augustus. Prijzen en tijden staan op de folder en op Facebook.

Leuke activiteiten

Tijdens de KSE2017 is er van alles te doen voor de kinderen. Van springkussen tot bootcamp, van knutselen tot zwemmen en van sport & spel (onder andere ridderspelletjes) tot hutten bouwen. Uiteraard krijgen de kinderen elke dag een heerlijke traktatie. Kortom, te veel om op te noemen!

Wie op de hoogte wil blijven over de Speelweek kan het beste de pagina op Facebook liken en volgen (www.facebook.com/kinderspeelweekelst). Hierop worden regelmatig berichten geplaatst. Organisatie: Kinder Speelweek Elst / 0481 354378 of 0481 785008; kinderspeelweekelst@hotmail.com / www.facebook.com/kinderspeelweekelst.

Uitgelicht

Digitale krant