Afbeelding

PWA start blokfluitcursus op Sunte Werfert

Algemeen

ELST - Mag uw kind ook de muzikale wereld ontdekken? Dan is hij of zij welkom bij de Music Kids van muziekvereniging PWA!
Music Kids start op woensdagmiddag 6 september en is bedoeld voor kinderen van groepen 3 tot en met 8 van de basisscholen.

De leukste blokfluitcursus Music Kids, waarin de basis wordt gelegd voor de muzikale vorming, wordt verzorgd door vakdocente Jacqueline Arts. Music Kids duurt één seizoen (september-juni) en bevat ongeveer 40 lessen van 45 minuten. De lessen zijn op woensdagmiddag van 16.15 uur tot 17.00 uur in basisschool De Sunte Werfert in Elst.

Tijdens Music Kids zullen onder andere instrumentpresentaties plaatsvinden zodat uw kind zich muzikaal kan oriënteren. Na afloop van de cursus kan eventueel doorgestroomd worden naar een muziekinstrument waarop de keuze van uw zoon of dochter valt.

Elke deelnemer ontvangt een eigen blokfluit en een lesboek welke na afloop van de cursus in bezit mogen blijven. Het cursusgeld bedraagt 19 euro per maand. "Wilt u uw kind aanmelden voor deze cursus? Mail of bel dan met de manager jeugd– en opleidingen van PWA, Wouter Simons op jeugd-opleiding@pwa-elst.nl of 06 48522883."

Naast de blokfluitcursus Music Kids heeft PWA ook de mogelijkheid om muzieklessen te volgen voor saxofoon, trompet, hoorn, bariton, trombone, dwarsfluit en klarinet. Voor gevorderde kinderen heeft PWA een bruisend jeugdorkest. Meer informatie is op te vragen bij de manager jeugd– en opleidingen.

Uitgelicht

Digitale krant