Wandeling voor lotgenoten Ouders Overleden Kind

Algemeen

HEMMEN - Op 30 juli gaat OOK weer wandelen, nu in de prachtige omgeving van Landgoed Hemmen.

"We brengen ook een bezoek aan de Kasteeltuin. Een plek om de bloemenpracht op je in te laten werken, een plek om even tot rust te komen. Het is een verhard wandelpad en we komen diverse banken tegen waarop gerust kan worden. We ontmoeten elkaar 13.30 uur bij Pannenkoekenboerderij Aan de Linge, Molenstraat 18, in Hemmen. We drinken eerst een kop koffie/thee en we starten 14.00 uur met de wandeling (5 km).

Na de wandeling is er gelegenheid iets te eten of te drinken (voor eigen rekening). Broers en zussen, grootouders, familie en vrienden zijn ook welkom. De voorgaande wandelingen zijn waardevolle middagen geweest. Graag opgeven graag bij Bettie Elzenaar 06 40875275. Besluit u op het allerlaatste moment mee te lopen, dan is dit ook prima!"

OOK is een vereniging en draait op een grote groep geweldige vrijwilligers. Allemaal lotgenoten die weten hoe belangrijk het is om naar je verhaal te luisteren en ervaringen uit te wisselen en met wie je op persoonlijke basis gesprekken kunt voeren. OOK is een zelfhulporganisatie, opgericht in 1981, met ruim 1500 leden verspreid over heel Nederland. Allemaal ouders die een kind, kinderen verloren hebben. "Wij helpen onszelf en elkaar bij dit immense verdriet. Herkenning, troost en perspectief vormen het uitgangspunt. Je kunt terecht met je verhaal, keer op keer. Er is 1-op-1 contact mogelijk, maar we bieden ook gespreksgroepen, contactavonden, lezingen, workshops en een landelijke dag. Altijd informeel en veilig. Wanneer u er behoefte aan heeft. Meer informatie staat op www.oudersoverledenkind.nl."

Uitgelicht

Digitale krant