Afbeelding

Zomerconcert met de mooiste muziek van Beethoven

Algemeen

RHENEN - In samenwerking met Wonderfeel brengt op donderdag 20 juli de Nieuwe Philharmonie Utrecht een feestelijk, zomers Beethovenprogramma met het vioolconcert, het tripelconcert en symfonie 7 in de Cunerakerk van Rhenen.

Hawijch Elders. De talentvolle Hawijch Elders (1998) begon met vioolspelen toen zij zes jaar oud was. Momenteel heeft zij les van Benzion Shamir en Mea Fontijn, aan de Young Talent Academy van Codarts, Rotterdams Conservatorium en Rotterdams Hellendaal Muziekinstituut. Ook volgde zij masterclasses bij onder anderen Liza Ferschtman en Emmy Verhey.

Van Baerle Trio. ‘Homogeen als een Siamese drieling’, schreef de Volkskrant over het Van Baerle Trio. Pianist Hannes Minnaar, violiste Maria Milstein en cellist Gideon den Herder smelten samen in de muziek die ze spelen. Alles wat het Van Baerle Trio aanpakt verandert in muzikaal goud. Geniet van dit “extreem getalenteerde trio” (NRC Handelsblad).

Uitvoerenden. Wonderfeel Festival Orchestra, powered by Nieuwe Philharmonie Utrecht onder leiding van Johannes Leertouwer
Hawijch Elders, viool en Van Baerle Trio op donderdag 20 juli Cunerakerk Rhenen

Middagconcert 16:15uur; Avondconcert 20:15uur. Reserveren kaarten via www.klassiekaanderijn.nl.

Uitgelicht

Digitale krant