Vrijetijdsmarkt wordt uitgebreid met foodcourt en Living Statue Contest

Algemeen

ELST - Na een succesvolle eerste editie van de Vrijetijdsmarkt in 2016 heeft de organisatie niet stilgezeten. De Vrijetijdsmarkt is een zelfstandige Stichting geworden die van de Vrijetijdsmarkt in Overbetuwe een vast terugkerend evenement wil maken.

Voorzitter Henk Hesseling: "We willen deelnemende organisaties voorzien van een podium (letterlijk en figuurlijk) en de inwoners van Overbetuwe een leuke zondagmiddag waarin ze kennis kunnen maken met alle organisaties op het gebied van vrijetijd en welzijn, dus sport, muziek, kunsten, cultuur, natuur en gezondheid."

Het versbakken bestuur van de Vrijetijdsmarkt bestaat naast Henk Hesseling uit Ellen Meewis (penningmeester) en Mariel de Vries (secretaris), gesteund door een team vrijwilligers. Het bestuur van de Vrijetijdsmarkt zoekt nadrukkelijk de samenwerking met de ondernemers en de organisatie van de Paardenmarkt om elkaar te kunnen versterken.

Voor de komende editie, op zondagmiddag 3 september, wordt de markt op meerdere manieren uitgebreid: er is meer ruimte voor de deelnemers en dus kunnen meer deelnemers inschrijven, er komt een klein foodcourt op het Werendfriedplein met foodtrucks en een Living Statue Contest, de eerste ooit in Overbetuwe!

Inschrijven voor een kraam en/of een plek op een podium kan nog tot en met 22 juli en de inschrijving voor de Living Statue Contest kan vanaf 2,50 euro. Meer informatie is te vinden op www.vrijetijdsmarktoverbetuwe.nl. Wil je weten welke leuke dingen je allemaal kan gaan doen komend jaar in Overbetuwe: kom dan op 3 september een kijkje nemen op de Vrijetijdsmarkt Overbetuwe!

Uitgelicht

Digitale krant