Afbeelding

Reis om de wereld met de Lammerts van Buerenschool in Zetten

Algemeen

ZETTEN - Het schooljaar zit er bijna op! Traditiegetrouw organiseerde de ouderraad afgelopen vrijdag een geweldig feest om het jaar af te sluiten. Deze keer was het thema ‘Reis om de wereld’.

In een paar uur reisden de kinderen met hun paspoorten de hele wereld over en hun ouders mochten mee: van Europa naar Azië en van Afrika naar Australië en Amerika. Wat een belevenis: met stokjes eten en hoedjes maken in Japan, genieten van Hollandse frieten en zelfgebakken Franse stokbroodjes in Europa, een pinguïn-loop in Antarctica dwars door sneeuwstormen, Afrikaans trommelen bij een Afrikaanse hut die door de Scouting was gemaakt en wandelen met een mand op je hoofd zoals alleen Afrikanen dat kunnen. Natuurlijk moest de groeten gedaan worden aan het thuisfront, dit keer met een ouderwetse ansichtkaart.
Meer dan 440 ouders en kinderen hebben genoten van deze reis in één dag. Hulde aan de ouderraad die er weer een prachtige jaarafsluiting van heeft gemaakt. En dank aan de ‘Vleeschhouwerij’ uit Zetten, die zorgde voor gratis hamburgers!

Uitgelicht

Digitale krant