Afbeelding

Volleybalstratentoernooi in Heteren

Algemeen

HETEREN - Om de zomervakantie goed af te sluiten en het nieuwe sportseizoen weer goed te beginnen houdt volleybalvereniging Toesj op 9 september het jaarlijkse volleybalstratentoernooi. Ook dit jaar zal het recreatieve toernooi gespeeld worden in sportzaal ’t Binnenveld in Heteren.

Het toernooi zal beginnen om 13:00 uur. Vanaf 12:00 uur zijn de deuren geopend zodat iedereen de mogelijkheid heeft om zich om te kleden. Tijdens het toernooi zal er een springkussen staan waar de ouders hun kinderen onbezorgd achter kunnen laten. Om 17:00 uur zullen de winnaars bekend zijn en wordt afgesloten met een drankje en een verzorgde barbecue.

Een team bestaat uit minimaal zes mensen waarvan minimaal twee dames en maximaal twee competitie-spelers. Afhankelijk van het aantal teams dat zich inschrijft, zullen er verschillende poule-indelingen gemaakt worden. Per poule zal er een winnaar zijn die met de beker naar huis gaat.

De kosten voor elk team bedragen 50 euro (inclusief barbecue). Mocht er geen behoefte zijn aan een barbecue, dan kan het team zich ook opgeven zonder barbecue. Hiervoor geldt een starttarief van 25 euro per team. "We zijn inmiddels al weer een ruime tijd bezig met de organisatie en we hebben er heel veel zin in. Heb jij ook zin in een actieve en gezellige middag samen met vrienden, familie en/of buren? Iedereen is welkom, jong en oud. Stel zo snel mogelijk je team samen en geef je op via stratentoernooi@toesj.nl. Vermeld in de mail een teamnaam, het aantal spelers en of jullie gezellig mee komen eten tijdens de barbecue. De uiterlijke inschrijfdatum is 25 augustus.

Uitgelicht

Digitale krant