Afbeelding

Adembenemende musical in Junushoff

Algemeen

REGIO - Na de try-out op 12 mei in de Hoendrik in Herveld, traden de Musical Kids Wageningen op zaterdag 13 mei op voor een uitverkochte zaal in de Junushoff in Wageningen met de musical Gevlucht. Deze musical met als thema het vluchtelingenprobleem, werd gespeeld door een cast van 17 kinderen en 12 figuranten. Het publiek werd meerdere malen ontroerd door de aangrijpende liedjes en het meeslepende spel van de kinderen.

De musical begint in de oorlog. Mensen zitten in een vluchtelingenkamp, op zoek naar een beter leven. In het kamp is er verveling en hoop. Hier weet de gewiekste verkoper Iver slim gebruik van te maken. Hij heeft een bootreis naar het veilige westen op de kop weten te tikken. Maar laat dit nu net een bootreis van een smokkelaar zijn… Het stuk werd live begeleid door pianist Jochem Macare en percussionist Sam Soekram. Vanwege het grote succes zal het stuk in het najaar ook in andere theaters te zien zijn.

Musical Kids Wageningen probeert ieder jaar het publiek in vervoering te brengen met een nieuw origineel stuk. Spelers (kinderen tussen 8 en 12 jaar) die geïnteresseerd zijn om mee te doen kunnen zich aanmelden via info@musicalkidswageningen.nl.

Meer informatie staat op www.musicalkidswageningen.nl. Contactpersoon is Dymfy Vulto (06 23892824). Deze musical is mogelijk gemaakt door Project Wijkgericht werken.

Uitgelicht

Digitale krant