Afbeelding

Olympia H2 kampioen RecVol Rivierenland

Algemeen

OCHTEN - In de eerste klasse RecVol, waar de teams lang aan elkaar gewaagd waren, hebben de heren 2 van sv Olympia Ochten overtuigend het kampioenschap binnen gehaald. Al een paar jaar bouwen de heren aan een vast team, met de ambitie om kampioen te worden.

Samen met Autobedrijf Hazet als vaste volleybalsponsor en met de komst van trainer/coach Chantal van Wamel hebben zij eindelijk dit stapje kunnen maken. De eerste tekenen dienden zich al aan in december: ze werden winterkampioen. Door met een vast team te werken is het niveau omhoog gegaan. Naast hard trainen op de woensdagavond, is de gezellige sfeer rond het team mede bepalend voor het succes.

Met nog één ronde te spelen hebben onze heren van de vijftien gespeelde wedstrijden er maar twee gelijk gespeeld en alle overige wedstrijden gewonnen. "Een puike prestatie", volgens voorzitter Annet de Haas, die de ploeg afgelopen woensdag 17 mei feliciteerde.
Na de drukbezochte kampioenswedstrijd in sporthal, waren er naast felicitaties ook bloemen en een kampioensshirt namens de RecVol voor de winnaars. De kampioenswedstrijd werd met 3-1 gewonnen van Phoenix en toen werd er geproost op het kampioenschap.

Uitgelicht

Digitale krant